TotaalPrint is de online en offline printshop voor heel Nederland

De tijd van de drukker om de hoek lijkt voorgoed voorbij. Internet in combinatie met de modernste digitale druktechnieken maken het voor ons mogelijk landelijk te werken in alle denkbare oplages. Natuurlijk bent u voor een brochure in een oplage van 10.000 stuks bij een drukker beter af. Maar zodra die brochure gepersonaliseerd verzonden moet worden, komt u alweer snel bij ons terecht. Voor TotaalPrint kan maatwerk nooit ver genoeg gaan.

Direct uw bestelling online plaatsen in onze online printshop

Digitaal drukken en online printen

_1A_0042-LRMet behulp van de online printingtool kunt u bij TotaalPrint vanachter uw eigen bureau uw order van A tot Z gereed maken. Dat kunt u gebruiken voor het maken van visitekaartjes of het bestellen van banners of een aantal unieke mokken. Maar u kunt ook een complete mailing door ons laten verzorgen. Wij printen de brieven en zorgen meteen ook voor de gehele afwikkeling van verpakken en verzenden via TotaalPost. Op die manier heeft u met TotaalPrint altijd uw drukker en printshop online ter beschikking.

Onderscheid zit in de voor- en nazorg

_1A_0026-LRHoewel TotaalPrint ook online haar diensten aanbiedt, liggen onze roots in het offline printen en digitaal drukken. En dat heeft tot gevolg dat we bij elke opdracht kritisch kijken of het niet beter of voordeliger kan. We schromen dan ook niet om contact met u op te nemen en onze visie op uw opdracht aan u voor te leggen. Waar het ons om gaat is dat u tijdens, maar vooral na de opdracht een heel goed gevoel heeft over onze dienstverlening.