Fulfilment

Onder fulfilment verstaan we het gehele proces dat betrekking heeft op het afhandelen van orders van webshops. Waarom dat “zo’n ingewikkelde naam” moet hebben, weten wij ook niet. Wat we wel weten is dat wij het van A tot Z voor u kunnen verzorgen. Heeft u een webshop? Dan kunt u dus bij ons terecht.

Opslag

Bij TotaalPost kunt u alle artikelen rechtstreeks door uw leverancier laten bezorgen. Ons magazijn is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Wij controleren de inkooporder, registreren de artikelen en zorgen voor de opslag. U huurt de opslagruimte per periode, per vierkante meters of in eenheden als pallet of doos.

 

Voorraadbeheer

Met een magazijn op afstand heeft u geen zorgen of u alles wel goed kwijt kunt….. In ons magazijn is altijd voldoende ruimte voor uw producten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij actief voorraadbeheer voor u doen. Samen kijken we naar de meest efficiënte werkwijze.

 

Orderverwerking

Zodra er een artikel in uw webshop wordt besteld, komt deze rechtstreeks in ons systeem terecht. Zelf heeft u real time inzicht in het gehele ordersysteem en kunt u via track and trace het proces van bezorging volgen. We maken de order gereed voor verzending, door de artikelen te verzamelen, deze zorgvuldig te verpakken en compleet met pakbon en verzendetiket aan te bieden aan de vervoerder.

 

Verpakken

U bepaalt de manier waarop uw producten worden verpakt. We hebben klanten die hun eigen verpakkingsmaterialen aanleveren, geheel in de huisstijl en voorzien van eigen adresetiketten. Andere opdrachtgevers maken gebruik van onze neutrale, hoogwaardige verpakkingsmaterialen. Bij kostbare zendingen adviseren wij in ieder geval om de bestelling neutraal te verpakken.

 

Verzenden

TotaalPost heeft ervaring met alle gerenommeerde verzendbedrijven in Nederland. Indien u zelf een voorkeur heeft, gaan wij daar vanzelfsprekend in mee. Anders krijgt u van ons een advies over welke vervoerder voor u het meest interessant is. Dat is namelijk afhankelijk van de omvang, het gewicht, het volume, de bestemming en de levertijd van uw zendingen.