TotaalPack levert compleet fulfilment

TotaalPack is de oplossing voor elke onderneming die behoefte heeft aan opslag, orderafhandeling, verpakken van goederen en het versturen van pakketten in heel Nederland. Doordat we geraffineerde software combineren met verwerkingscapaciteit en een landelijk distributienetwerk, zijn we voor elke organisatie de ideale logistieke partner.

Ideale partner voor webshops

_1A_0182-LRHet grootste risico dat webshops lopen is dat ze ten onder gaan aan hun eigen succes. Oftewel, ze kunnen de vraag niet bijbenen. TotaalPack kan het flexibele verlengstuk worden van uw eigen bedrijf. Doordat wij de zorgen van order verzamelen, verpakken en verzenden voor onze rekening nemen, kunt u zelf verder met uw core-business. En al uw pakketten worden voorzien van uw eigen huisstijl, alsof u ze zelf heeft verzonden.

TotaalPack geeft u inzicht en controle

Als u gebruik maakt van TotaalPack als uw logistieke partner, heeft u altijd controle over uw voorraadorderstatus en verzendingen. We maken gebruik van een unieke software, waardoor u vanuit uw eigen organisatie precies kan volgen wat er met uw opdrachten gebeurt. Dat is handig, want uw klant zal bij vragen over de status van de order niet naar TotaalPack bellen, maar naar u zelf.