TotaalPromo maakt orginele relatiegeschenken

Er zijn veel bedrijven die zich bezig houden met de verkoop van relatiegeschenken. En vaak lijken ze allemaal op elkaar. TotaalPromo wil relatiegeschenken bieden waarmee u zich kunt onderscheiden. Dat betekent dat elke order voor relatiegeschenken voor ons maatwerk is. Wat past het best bij uw bedrijf en bij uw relaties? Wat zijn de actuele trends en hoe kunt u zich daarin onderscheiden? We gaan graag de uitdaging aan!

Uniek promotiemateriaal

_1A_0157-LRAls ondernemer zijn er momenten dat u wilt beschikken over goed en onderscheidend promotiemateriaal. Bij een beurspresentatie bijvoorbeeld of tijdens een open dag van uw bedrijf. TotaalPromo heeft een uitgebreid assortiment van promotieartikelen en reclamemateriaal. De meeste van die producten kunnen wij voorzien van pakkende teksten en uw naam of logo. Zo kunnen we kunnen alle soorten pennen bedrukken of agenda’s voorzien van uw naam of de naam van uw klant.

TotaalPromo denkt altijd met u mee

_1A_0127-LRBij elke opdracht zullen we u vragen waarvoor de relatiegeschenken of promotieartikelen bedoeld zijn. Als specialisten zijn we immers goed thuis in wat er op de markt te krijgen is en wat er mee mogelijk is. Het kan dan zomaar gebeuren dat u uiteindelijk kiest voor een ander product, wat effectiever is in de communicatie of waarmee u voordeliger uit bent. Neemt u alvast een kijkje in ons basisassortiment, dan hebben we vast later contact.