TotaalPost biedt de beste oplossingen voor uw brief- en pakketpost

TotaalPost heeft zich gespecialiseerd in logistieke processen achter post- en pakketbezorging. Het is onze uitdaging om onze klanten op de beste en voordeligste manier hun post en pakketten te laten versturen. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, weten we dat gemak, zekerheid en lage kosten de belangrijkste criteria zijn bij het verzenden van brievenbuspost en postpakketten.

Post versturen is zó gemakkelijk

_1A_0152-LR

Als klant van TotaalPost was post versturen nog nooit zo gemakkelijk. U logt in op MijnTotaalpost.nl en daar kunt u het aantal poststukken voor verzending aanmelden. U hoeft uw brieven en postpakketten niet te frankeren of te sorteren. Dat doen wij voor u. Wel heeft u de keus of u zelf de post komt aanbieden bij de balie of dat wij uw postzending komen afhalen.

Login voor klanten: klik hier

De beste posttarieven met landelijke dekking

Door de logistieke organisatie zijn we in staat om tegen de scherpste tarieven post en pakketten te bezorgen. Zoals u hieronder in de tabel voor de reguliere post kunt zien werken wij met vaste tarieven bij het verzenden van brievenbuspost. De tarieven voor het bezorgen van pakketten zijn zo mogelijk nog scherper.

Gewicht Tarief
0 – 20 gr € 0,85
21 – 50 gr € 1,70
51 – 100 gr € 2,55
101 – 350 gr € 3,40
351 – 2000 gr € 4,10

Zeker van verzending en bezorging

De bezorgdienst van TotaalPost heeft een landelijke dekking. We bezorgen alle brievenbuspost dagelijks met een 24 uurs dienstverlening. Pakketpost wordt altijd aangetekend verzonden en op werkdagen binnen 24 uur bezorgd. Wilt u meer weten over de verzending van uw pakketpost? Klik dan meteen hier voor een offerte aanvraag.